Alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleiri Varalassa 11. - 14.6.2021

Alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleiri järjestetään Varalassa paikalliset koronasuositukset huomioiden 11. - 14.6. Leirin yhteydessä pyritään järjestämään kilpailut Ideaparkissa bussikuljetuksin.

Leiri alkaa perjantaina 11.6 klo 14:00 judoharjoituksella ja päättyy maanantaina lounaaseen. Lauantai on kilpailupäivä Ideaparkissa ja leirille osallistuneille on Ideaparkin sponsoroima bussikuljetus kisapaikalle. Kilpailut toteutetaan Ideaparkin uudella areenalla noudattaen viranomaisten suositusta jakamalla alue eri lohkoihin sekä porrastamalla.

Itse kilpailusta lisätietoa päivitetään Tampereen Judon nettisivuille tänne. Kaikkien leirille osallistuvien tulee ilmoittautua kilpailuihin.

Ilmoittautumiset tästä linkistä Varalan järjestelmän kautta. Leirille on avoinna 50 paikkaa. 

Koronaohjeistus:

Kaikissa Varalan yleisissä tiloissa on maskinkäyttövelvoite. Pidetään maskeja kaikkialla paitsi omissa huoneissa, ruokaillessa ja harjoiteltaessa.

Noudatetaan turvavälejä yleisissä tiloissa liikuttaessa. Vältetään turhia kontakteja ja huomioidaan tämä myös matkustettaessa leirille.

Pysytään koko leirin ajan opiston alueella, ei siis omia kauppareissuja leirin aikana.

Jokaisella tulee olla koronavilkku sovellus ladattuna ja asennettuna aktiivisena puhelimeen.

Noudatetaan hyvää käsihygieniaa: pestään kädet vedellä ja saippualla siirryttäessä tilasta toiseen, erityisesti ennen ruokailuja ja vessassa käynnin yhteydessä.

Käytetään käsidesiä normaalin käsien pesun lisäksi.

Mikäli ilmenee ennen leiriä minkäänlaisia sairastumisen oireita, on siitä ilmoitettava välittömästi, jäätävä kotiin ja käytävä koronatestissä. 

Mikäli sairastuu tai ilmenee minkäänlaisia sairastumisen oireita leirin aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi, järjesteltävä paluukuljetus ja käytävä koronatestissä.

    Ladattavat tiedostot: