Alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleiri Pajulahdessa 7. - 9.5.2021

Alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleiri järjestetään Pajulahdessa 7. - 9.5.2021. Leirille voivat ilmoittautua kaikki, jotka ovat täyttäneet hakemuksen alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleiritykseen. Leirille eivät voi osallistua nuoremmat kuin alle 18-vuotiaiden ikäluokkaan kuuluvat.

Leiri toteutetaan kuten edellinen alle 18-vuotiaiden leiri Varalassa helmikuussa: leirin osallistujat jaetaan viiteen 9 hengen ryhmään, ryhmien harjoitukset porrastetaan kolmelle eri tatamille. Jokainen ryhmä majoitetaan omiin huoneisiinsa jotta ryhmät eivät sekoitu. 

Huomioikaa myös että Liikuntakeskus Pajulahden kaikissa tiloissa harjoitusten ulkopuolella liikuttaessa käytetään maskeja kaikissa siirtymissä. Jokaisen tulee siis varata riittävästi omia maskeja mukaan. Leirin valmentajat käyttävät FFP2 -luokan suojaimia harjoituksissa.

Leirille ei voi saapua jos on minkäänlaisia lieviäkin sairastumisen oireita, kuten esimerkiksi kuume, lämpö, hengitystieinfektion tai vatsataudin oireet. Mikäli oireita
on ei voi saapua huolimatta negatiivisesta koronatestituloksesta, mikäli sellaisessa on edellämainittujen oireiden vuoksi käyty.

Leirille saavuttaessa suositellaan käytettäväksi muita kuin julkisia kulkuvälineitä tartuntariskin minimoimiseksi siirtymisen aikana. 

Leirin ohjelma, ryhmäjako ja koronaohjeistus löytyy sivun alaosasta.

 

    Ladattavat tiedostot: