Oppaat ja tuki

Tällä sivulla julkaistaan Judoliiton, IJF:n, Olympiakomitean ja muiden kattojärjestöjen tukimateriaaleja urheiluseuroille.

Harjoitusvinkkejä. Lista päivittyy seurojen lähettämien vinkkien perusteella.

Maksuttomia verkkokoulutuksia

  • Puhtaasti paras -verkkokoulutus antidoping asioista. Koulutuksen sisältö perustuu Maailman antidopingsäännöstöön, joka tuli voimaan 1.1.2021.
  • Et ole yksin verkkokoulutus tarjoaa valmentajille ja muille urheiluseuroissa toimiville välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan.
  • Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutus on tarkoitettu uusille, aloitteleville ohjaajille tai seurojen valmentajakerhojen käyttöön uusien ohjaajien perehdyttämiseksi tehtävään.
  • Soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun verkkokoulutus. Opiskelija saa verkkokoulutuksesta perustiedot ja -osaamisen soveltavasta liikunnasta ja vammaisurheilusta.
  • Urheiluvalmentajan verkkokurssi ehkäisevään päihdetyöhön. Koulutus tarjoaa urheiluvalmentajille- ja ohjaajille ajantasaista ja monipuolista tietoa päihteistä sekä tukea ehkäisevän päihdetyön toteuttamiseen osana valmennus- ja urheiluseuratyötä
  • Reilusti urheiluryhmässä -verkkokurssi aloitteleville ohjaajille ja valmentajille. Kurssilla tarkastellaan turvallisen ilmapiirin luomista ja kiusaamisen ehkäisemistä.

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä tarjoaa kaikille valmentajille avoimia maksuttomia verkkomoduuleja. Moduulit noudattelevat VOK1 –sisältöjä ja ovat suoritettavissa täysin itsenäisesti verkossa. Vierumäen VOK 1 -tason koulutukset kelpaavat Judoliiton tason 1 suorituksiksi. Lisätiedot

Seuratoiminnan kehittäminen, Tähtiseuratoiminta

Kaikki seurat voivat käyttää Tähtiseurojen laatutekijöitä ja Tähtiseurapalvelua toiminnan kehittämiseen.

Judoliiton Tähtiseurasivu.

Koulutukset

  • Judovalmennuskerho on julkaissut YouTube-kanavallaan valmennuskoulutuksia. Kerholle voi esittää aihetoiveita.
  • Judoliiton koulutuskalenteri päivittyy koko ajan koronavirustilanteen huomioiden.

Kattojärjestöjen materiaalisivuja

Lasten Liike -kerhot

Ladattavat tiedostot: