VOK 1 -teemakoulutukset Judoliiton koulutusjärjestelmässä

Judoliiton koulutusjärjestelmän 1-tasoon kuuluu kurssit Judon perusteet ja Oppimisen ja opettamisen perusteet sekä 20 tuntia VOK 1 -teemakoulutuksia. VOK 1 -teemakoulutukset voi suorittaa useammalla eri tavalla. Syksyllä 2020 on käytössä alla kerrotut vaihtoehdot.

VOK 1 -tason teemakoulutukset, joita voi vapaasti valita yht. 20 h

Syksyllä 2020 käytössä olevat vaihtoehtoiset suoritustavat on kuvattu alla (A - D).

A. Liikunnan aluejärjestöjen VOK 1 -teemakoulutukset. Liikunnan aluejärjestöjen yhteinen koulutuskalenteri. Sivuita löydät tiedon oman paikkakuntasi aluejärjestöstä.
Huom: Useat aluejärjestöt eivät tarjoa näitä koulutuksia koulutuskalentereissaan, vaan toivovat, että seurat tilaisivat VOK 1 -teemakoulutuksia.

tai

B. Judoliitto on avannut yhteistyössä Vierumäen Urheiluopiston kanssa mahdollisuuden suorittaa VOK 1 -teemakoulutuksia verkossa. Koulutusten tiedot löytyvät Judoliiton Koulutuskalenterista.
Lisäksi Vierumäen Urheiluopisto tulee avaamaan muutaman teemakoulutuksen suoritettavaksi Vierumäen Urheiluopiston sivuille tulevien linkkien kautta. Linkki koulutussivulle täydennetään tähän, kun koulutukset avataan.

tai

C. Valmentaa kuin nainen -hankkeessa toteutuva 1. tason valmentajakoulutus naisille (30.10.-1.11. Varala ja 21.-23.11.2020 Pajulahti). Tämä koulutus vastaa Judoliiton koulutusjärjestelmässä SEKÄ Oppimisen ja opettamisen perusteet -kurssin että vaadittavat 20 h VOK 1 -teemakoulutuksia.

tai

D. VOK1-teemakoulutusten sisällöt suoritettu maajoukkueleirityksessä.

Judoliiton koulutusjärjestelmä

Tasotodistushakemus