Poikkeusajan matkustussäännöt (12.1.2021) - katso linkki yllä.

Yleiset laskutus- ja perimistiedot
Judoliitto tarkistaa luottotiedot. Judoliiton laskuilla on 14 vrk maksuaika.
Judoliitto lähettää kaksi maksumuistutusta, jonka jälkeen saatava siirretään perintäyhtiölle.

Kilpailumatkojen laskutus
Suomen Judoliiton valmennussuunnitelman mukaisten kilpailumatkojen laskuihin lisätään 20 euron toimistopalvelumaksu Judoliitolle koituneiden kustannusten lisäksi.
Suomen Judoliiton valmennussuunnitelman ulkopuolisten matkojen järjestelyiden laskuihin lisätään 40 euron toimistopalvelumaksu Judoliitolle koituneiden kustannusten lisäksi.
Kilpailumatkojen järjestelyissä tapahtuvista erityisjärjestelyistä ja varausmuutoksista peritään 100 euron käsittelymaksu.

Peruutusehdot, matkat
Matkalle voi ilmoittautua matkan vastuuvalmentajan tiedottamissa aikamääreissä. Ilmoittautuminen on sitova.
Mikäli matka mahdollisesti perutaan, Judoliitto laskuttaa ne kulut, joista ei ole saanut palautusta tai hyvitystä (esimerkiksi lentoliput, majoitus- ja ilmoittautumismaksut, joista ei ole saatu palautusta) lisättynä 40 euron peruutusmaksulla.
Sairastumis-/loukkaantumistapauksissa matkustaja voi hakea omasta matkavakuutuksesta korvauksia lääkärintodistusta vastaan niistä kuluista, jotka Judoliitto on laskuttanut (matkavakuutus tulee olla voimassa matkaa varatessa).
Vakuutusyhtiöitä varten pyydettyjen todistusten kulut Judoliitto veloittaa edelleen matkustajalta.

Judoliiton jäsen- ja lisäturvavakuutuksesta voi hakea korvauksia, kun on loukkaantunut äkillisen tapahtuman seurauksena kotimaassa ja ulkomailla enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

Valmentajaksi lähtevä valitse 'valmentaja'.