Ystäväharjoitukset maailman judopäivänä 28.10.2018

Maailman judopäivää on vietetty vuodesta 2011, jolloin teemana oli kunnioitus. Tänä vuonna teemana on ystävyys. Mailman judopäivää vietetään judon perustajan Jigoro Kanon syntymäpäivänä.

International Judo Federation ja Suomen Judoliitto kutsuvat jokaisen seuran huomioimaan maailman judopäivän ja järjestämään mahdollisuuksien mukaan judoharjoituksen, joihin voi ottaa kaverin mukaan. Voit myös muutoin huomioida teeman. IJF pyytää lähettämään englanniksi järjestämänne maailman judopäivä -tapahtuman yhteenvedon ja kuvia sähköpostilla press@ijf.org.

Judoliitto toivoo, että julkaisette kuvia tapahtumastanne Instagramissa hastageilla #worldjudoday2018 #europeanjudo ja #judofin niin repostaamme ne edelleen. Viime vuonna merkityt kuvat seurojen tapatumista olivat näkyvästi esillä EJU:n pääsivulla.

Rohkeasti mukaan vain!

Judoa harrastaa 40 miljoonaa ihmistä, 200:ssa maassa. Suomessa seuroja on 122 ja harrastajia n 6500.

Tästä linkistä maailman judopäivän sivuille, josta löytyvät mm. ladattavat materiaalit.