Ylimääräinen Judoliiton Seuraverkoston tapaaminen etäyhteydellä: Miten huomioida koronan tuoma erityistilanne seuratoiminnassa?

Judoliitto järjestää seuroille ylimääräisen Seuraverkoston tapaamisen etäyhteydellä koronaviruksen aiheuttamasta erityistilanteesta judotoiminnassa.

Ylimääräinen Seuraverkoston tapaaminen pidetään keskiviikkona 18.3.2020 kello 18.30 alkaen Teams-etäyhteydellä.

Tilaisuudessa aiheina:

Ohjeita seuralle mahdollisiin maksujen hyvityspyyntöihin.

Treenivinkit. Miten pidetään judokat kunnossa, kun valmennustoiminta poikkeaa totutusta?

Miten liitto voisi olla parhaiten avuksi seuroille poikkeustilanteessa?

Tilaisuus järjestetään verkkotapaamisena Teams-alustalla.

Judoliitosta tilaisuudessa ovat mukana puheenjohtaja Marko Laaksonen, toiminnanjohtaja Pekka Lehdes ja koulutus- ja nuorisopäällikön sijainen Katri Lilja.

Seuraverkostoon kuuluville henkilöille lähetetään etäyhteyskutsu.

Muut voivat ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään verkkotapaamisen linkki sähköpostiin. Ilmoittaudu viimeistään 18.3. kello 17.00.

Ilmoittaudu tästä.