Viikonloppuna nuorten Olympialaiset Buenos Airesissa ja European Open Glasgow´ssa

Tulevana viikonloppuna Turpal Djoukaev ottelee nuorten Olympialaisissa Buenos Airesissa. Aikuisten kahdeksan urheilijan joukkue hamuaa olympiakarsintapisteitä Glasgow´ssa.

Alle 66-kiloisissa otteleva kesän alle 18-vuotiaiden EM-kisojen pronssimitalisti ottelee nuorten Olympialaisissa sunnuntaina 7.10. Ottelut Buenos Airesissa alkavat kello 10 paikallista aikaa eli kello 16 Suomen aikaa. Djoukaevin sarjassa on 17 ottelijaa.

Nuorten olympialaisten tulospalvelua on saatavilla järjestäjän sivuilta klikkaamalla tästä.

Kisatapahtumia voi seurata myös KOK:n tv-kanavalta klikkaamalla tästä.

Mahdollisesti myös Kansainvälisen Judoliiton tulospalvelu toimii nuorten Olympialaisissa www.ijf.org

Suomen joukkue Glasgow´n European Openissa on

Miehet alle 60 kg
Otto Koponen

Miehet alle 66 kg
Elias Körkkö

Miehet alle 90 kg
Henri Hannula

Miehet alle 100 kg
Martti Puumalainen

Naiset alle 48 kg
Marianne Kosonen

Naiset alle 57 kg
Jessika Hellgren
Pihla Matikainen

Naiset alle 63 kg
Alexandra Barton

Painoluokat 60, 66, 48, 57 ja 63 kiloa otellaan lauantaina. Painoluokat 90 ja 100 otellaan sunnuntaina.

Glasgow´n European Openin netti-tv-lähetys ja online-tulospalvelu Euroopan Judoliiton nettisivuilta www.eju.net