Valtteri Jokisen olkapää leikattu

Riihimäen Judoseuran Valtteri Jokinen olkapää tähystysleikattiin. Syyskuun lopulla hajonnut olkapää korjattiin kuntoon ja Jokisella on näin edessä puolisen vuotta kestävä kisatauko.

-Käsi roikkuu nelisen viikkoa kantositeessä, jonka jälkeen saa aloittaa jumppailun. Kesäksi on vakaa aikomus päästä kisakuntoon.

Jokinen on kokenut judourallaan monia loukkaantumisia ja taas on yksi kuntoutusjakso luvassa. Viimeksi viime vuonna häneltä korjattiin rannevamma.

-Kun viime joulun alla odottelin ranteen operointia, päätin, että se olisi viimeinen kerta, kun käyn kuntoutusprosessin läpi. Nyt, kun olen jälleen lähtökuopissa, on mieli tietysti matonraossa.

-Olen pohtinut tuntemuksiani ja tullut siihen tulokseen, että minulla on vielä urheilu-urallani täydet mahdollisuudet maailman huipulle. Se on ehdoton tavoitteeni ja ainoa asia, mikä motivoi jatkamaan.

-Ennen loukkaantumistani MM-kisojen jälkeen olin maailmanlistalla sijalla 22, mikä on korkein sijoitukseni tähän mennessä. Haluan kuitenkin nousta vielä taistelemaan kärkisijoista.

-Vammasta kuntoutuminen vie oman aikansa ja huippukuntoon pääseminen vielä pidempään. Siksi näen tulevaisuuden vajaan kolmen vuoden projektina, joka päättyy Lontoon olympialaisiin. Välitavoitteet on asetettava kuntoutuksen edistymisen perusteella.

Seuraa Riihimäen judokoiden, Valtteri Jokisen ja Jaana Sundbergin Lontoo-projektin etenemistä heidän yhteisiltä kotisivuiltaan www.ippon.fi

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa