Valiokuntiin ja työryhmiin etsitään ihmisiä

Judoliiton hallitus pitää järjestäytymiskokouksensa 10.1.2021. Järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajat ja nimeää hallituksen alaisten valiokuntien ja työryhmien jäsenet.

Seuroja pyydetään pohtimaan sopivia henkilöitä liiton valiokuntiin ja työryhmiin vaikuttamaan yhteisiin asioihin. Ehdotuksia henkilöistä voi lähettää Esa Niemelle esa.niemi@niemi.fi viimeistään 30.12.2020. Valiokunnat, työryhmät ja niiden jäsenet päätetään lopullisesti 10.1. hallituksen kokouksessa. Lisätietoa valiokuntien ja työryhmien toiminnasta voi kysyä niiden vetäjiltä tai Esa Niemeltä. Nykyiset valiokunnat löydät täältä. Näiden lisäksi esitetään kahta uutta valiokuntaa; Yhteiskuntasuhteet ja Aluetoiminta.

Tiedoksi myös liiton hallituksen kokoukset sekä kevät- ja syyskokousten ajankohdat 2021:

SU 10.1. Järjestäytymiskokous
SU 7.2. Hallituksen kokous
KE 10.3. Hallituksen kokous
LA 17.4. Kevätliittokokous
TI 4.5. Hallituksen kokous
PE 28.5. – LA 29.5. Hallituksen seurantakokous
PE 13.8. – LA 14.8. Hallituksen suunnittelukokous
SU 5.9. Hallituksen kokous
SU 26.9. Hallituksen kokous
TO 28.10. World Judo Day
LA 20.11. Syysliittokokous
TO 2.12. Hallituksen kokous

Kokousten ajankohdat löydät myös Judoliiton tapahtumakalenterista.