Toisen asteen urheiluoppilaitoksien yhteishaku 2020

Toisen asteen yhteishaku käynnistyy 18.2.2020 ja jatkuu 10.3.2020 asti.

Judokoille parhaat mahdollisuudet opiskelun ja urheilun yhdistämiseen löytyvät Helsingistä ja Tampereelta. Molemmilla paikkakunnilla urheilun ja opiskelun yhdistämisen tukena on paikallinen Urheiluakatemiaverkosto ja lajivalmennuksesta vastaavat judon ammattivalmentajan tutkinnon suorittaneet valmentajat.

Lisätietoa eri paikkakuntien mahdollisuuksista alla:

Tampereen Urheiluakatemia

Tampereella Sammon keskuslukion urheilulinja ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ovat Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluverkostoon kuuluvia virallisia urheiluoppilaitoksia, joilla on opetusministeriön myöntämä urheilijakoulutuksen erityinen tehtävä. Lisäksi Varalan Urheiluopistossa on mahdollista opiskella liikunnanohjauksen perustutkinto samaan aikaan urheillen.

Yhteishaussa on huipulle tähtäävillä urheilijoilla mahdollisuus hakea paikkaa lukio- ja ammatillisen opiskelun urheiluohjelmiin Tampereelle. Olympiakomitean hyväksymät Tampereen urheiluakatemian ammattivalmentajat valmentavat lajiharjoituksissamme lahjakkaista urheilijoista koostuvia harjoitusryhmiä ja tekevät säännöllistä yhteistyötä seuravalmentajien kanssa. Laajasta asiantuntijapalveluverkostosta vastaa Tampereen urheiluakatemia.

Lisätietoja hakumenettelystä Tampereen oppilaitosten nettisivuilta.

Sammon keskuslukio

Yhteyshenkilöt:

Tampereen Urheiluakatemian koordinaattori Petteri Luukkainen / petteri.luukkainen@varala.fi

Tampereen akatemiavalmentaja, nuorten olympiavalmentaja ja U18 -joukkueen maajoukkuevalmentaja Otto Favén: 050-4611148, otto.faven@judoliitto.fi

Sammon lukion Urheilukoordinaattori Heikki Kosonen: 040 801 6960, heikki.kosonen@tampere.fi

Urheilukoordinaattori Juha Hämäläinen, Tredu: 050 3030 776, juha.hamalainen@tampere.fi

Helsinki/Urhea

Mäkelänrinteen Urheilulukio

Perho Liiketalousopiston urheilumerkonomin opinnot.

Tietoa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiasta Urheasta.

Yhteyshenkilö:

Olympiavalmentaja Markus Pekkola: 040-520 5486, markus.pekkola@judoliitto.fi