Tiedote kurinpitopäätöksestä

Kamppailulajiliittojen yhteinen kurinpitovaliokunta on antanut päätöksen turkulaisen valmentajan Vladimir Oganyanin asiassa.

Kurinpitovaliokunta on päättänyt asettaa Vladimir Oganyanin kahden vuoden toimintakieltoon. Toimintakiellon aikana Oganyan ei saa ottaa osaa liiton ja sen jäsenseurojen alaiseen kilpailu-, tapahtuma- tai harjoitustoimintaa. Määrätty rangaistus pannaan täytäntöön kurinpitomääräysten mukaisesti, riippumatta siitä valitetaanko päätöksestä urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Kurinpitovaliokunnan päätöksen mukaan Vladimir Oganyan on esittänyt Judoliitolle ja sen vyökoekomissiolla väärennettyjä asiakirjoja omaan vyöarvoonsa liittyvien asioiden käsittelyn yhteydessä.

Kurinpitovaliokunnan päätöksestä voi valittaa urheilun oikeusturvalautakuntaan. Valitus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Kurinpitopäätöksestä on valitettu Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Kurinpitovaliokunnan päätös kokonaisuudessaan liitetiedostona.

Ladattavat tiedostot: