Tarinaa TehoTiimin leiripäivästä 18.4.2010

Tehotiimin treenipäivää testaamaan saapui kaveri pohjoisesta, ei kuitenkaan Hämettä kauempaa, eli Luke Hämeenlinnan Judoseurasta...

Risto Sahan ottamista kuvista tehty galleria löytyy täältä >>

Tehotiimin treenipäivää testaamaan saapui kaveri pohjoisesta, ei kuitenkaan Hämettä kauempaa, eli "Luke" Hämeenlinnan Judoseurasta. Tarkoitus oli vähän haistella etelän tuulia ja samalla saada vaihtelua oman seuran ranttukavereihin.

Nuoria treenareita oli saapunut kauniina sunnuntaiaamuna Tiksin judokoiden Hakunilan dojolle mukavasti, vajaa kolmekymmentä judokaa ja uskollista huoltojoukkoa sitäkin tuolien täydeltä.

Treenivedosta vastasi lupauksen mukaisesti kolme B-junnujen Suomen mestaria, kaksi aivan tuoretta ja yksi 1900-luvun alkupuolen mestari :). Treenit siis mentiin ”Tankki” Laaksosen johdolla, Määtän Artun ja Laaksosen Eetun vastatessa ansiokkaasti kaikesta siitä ohjauksessa joka aiheutti hikoilua :).

Nuoremmat mestarit opettivat omia suosikkitekniikoitaan Tankin valvoessa, että kaikki menee kuten pitää. Tankin tavaramerkki tuntui olevan ”huumori edellä, mutta vastuu tuntien”.

Nuori vierailija Hämeestä oli varsin tyytyväinen treenipäivän antiin. Kaikki mitä kunnon kamppailupäivässä pitää ollakin, saatiin tuliaisena. Nämähän on tietenkin uusia tekniikoita, hikeä, uupumista sopivassa määrin, kostea judogi, onnistumisen iloa ja pieniä kolhuja.

Kannattava reissu, hyvän perässä kannattaa matkata tunti, jos toinenkin, aika kuluu näin paremmin kuin sipsipurkin äärellä. Tuskin jää viimeiseksi kerraksi tämän kaltainen etelän vierailu.

Teksti ja kuvat:

Risto Saha

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa