Tapio Mäki jatkaa Judoliiton puheenjohtajana

Lahdessa pidetyssä Judoliiton syyskokouksessa judoseurat äänestivät istuvan puheenjohtajan Tapio Mäen Muuramesta jatkamaan puheenjohtajakaudelle 2010-2012. Äänestys oli tiukka: Mäki sai 129 ääntä ja vastaehdokas Esa Kelloniemi 123 ääntä.

Kokous valitsi myös hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Kaudelle 2010-2012 valittiin hallituksen jäseniksi Juhani Tanayama, Marko Malinen ja Henry Lipponen, joka sai näin jatkokauden. Hallituksesta kesken kauden eronneen Reino Fagerlundin tilalle vuodeksi 2010 valittiin Heikki Hiilamo.

Judoliiton syyskokous hyväksyi liitolle toimintasuunnitelma ja talousarvion, jonka menojen loppusumma ylitti ensimmäistä kertaa liiton historiassa miljoonan euron raja.

Suomen Judoliitossa on 123 jäsenseuraa, joissa Kansallisen liikuntatutkimuksen mukaan 12.500 judon harrastajaa.