SM- ja Baltic Sea Championships -kilpailujen mitalistit - tervetuloa alle 18-vuotiaiden maajoukkueleiritykseen

Alle 18-vuotiaat SM-kilpailuissa ja Baltic Sea Championships -kilpailuissa mitaleille yltäneet: olette tervetulleita hakemaan alle 18-vuotiaiden maajoukkueleiritykseen.

Seuraava alle 18-vuotiaiden maajoukkueleiri järjestetään pääsiäisviikonloppuna. Ilmoittautuminen siihen on hyvin pian, tämän viikon keskiviikkoon mennessä. Kevään toinen leiri järjestetään kesäkuussa 8. - 10.6.

Mikäli kuulut alle 18-vuotiaiden ikäluokkaan ja olet saavuttanut vähintään kahdella otteluvoitolla mitalisijoituksen joko SM- tai Baltic Sea Championships -kilpailuissa, voit hakea maajoukkueleiritykseen ja ilmoittautua seuraavalle leirille pääsiäisviikonloppuna. Maajoukkueleiritykseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake ja ohjeet ilmoittautumiseen Pääsiäisleirille löytyvät Judoliiton kalenterista.

Hakulomake alle 18-vuotiaiden maajoukkueleiritykseen löytyy täältä.

Ilmoittautuminen pääsiäisleirille Varalaan löytyy täältä.

Nuorten olympiavalmentaja, U18

Otto Favén