Seuraposti Nro 3 / 2011 on ilmestynyt

Seuraposti 3 / 2011 on lähetetty seuojen antamiin jäsenpostiosoitteisiin.

Seuraposti on luettavissa Judoliiton kotisivuilla. Klikkaa tästä.

Seurapostissa muistutetaan tulevista liiton, alueiden ja seurojen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista kootusti. Seurapostiin kerätään lähitulevaisuuden tärkeimmät tapahtumat, kuten koulutukset, leirit ja kilpailut. Lisäksi seurapostin välityksellä muistutetaan tärkeistä seuratoimintaan liittyvistä asioista, jotka kotisivuja selatessa muutoin saattaisivat jäädä huomiotta.

Mikäli seuraasi ei jostain syystä tule Seurapostia, niin ilmoitathan omalle jäsenrekisterin hoitajalle, että hän lisää Sporttirekisteriin seurasi henkilön ja hänen sähköpostiosoitteensa, johon seuran Seuraposti halutaan lähetettävän. Seuraposti lähetetään Sporttirekisterin kautta, jonne on ilmoitettu haluttu Seurapostiosoite.