Tuomarit yhteiskuvassa Junioreiden European Cupissa Serbiassa. Sanna Ranki edessä keskellä. Kuva: EJU

Sanna Rankille IJF-B tuomarilisenssi

Sanna Ranki on suorittanut Kansainvälisen Judoliiton B-tuomarilisenssin 27.9.2015 Belgradissa alle 21-vuotiaiden Eurooppa cupin yhteydessä järjestetyssä lisenssikokeessa. Sanna on toinen kansainvälisen tuomarilisenssin suorittanut suomalaisnainen.

29-vuotias Vantaalla asuva, Hervannan Heberekeä edustava, Sanna Ranki on kautta aikojen yhdeksäs suomalaisjudoka, joka on suorittanut kansainvälisen judotuomarilisenssin.

Kansainväliseen tuomarikokeeseen oli hyväksytty mukaan kaikkiaan 25 kokelasta, joista 23 läpäisi tiukan testin. Testiin kuului suullinen teoriakoe sekä otteluiden tuomitsemista kahtena päivänä. Raportin Sannan kisareissulta voitte lukea täältä.

Suomen Judoliitto ja sen Tuomarikomissio onnittelee Sannaa upeasta saavutuksesta!

Uutiskategoriat