Muuttovalmistelut alkavat

Judoliitto, yhdessä Olympiakomitean ja noin 50 lajiliiton kanssa, muuttaa Pitäjänmäkeen (Valimotie 10) tammikuussa 2018. Kamppailumaailma siirtyy omana kokonaisuutenaan uusiin tiloihin. Muutolla haetaan kustannussäästöjä ja toimintatehokkuutta.

Tähän alle on koottu muutamia huomionarvosia päivämääriä ja asioita. Tarkka muuttopäivä ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

7.11.2017 Radiokatu 20:ssa on talon yhteinen siivouspäivä, jolloin myös Judoliitto käy läpi varastot ja toimistotilat poistaen tarpeettomat tavarat. Siivouspäivästä johtuen olemme varastoissa ja kellarissa, ja emme välttämättä ehdi vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin. Pahoittelemme asiaa.

7-9.11.2017 Radiokatu 20 Kilpa- ja Kisa -kabineteissa (2.krs) on ilmaiskirppis, johon seurat ovat myös tervetulleita tekemään ilmaishankintoja. Talon eri lajiliitot tuovat omistajilleen tarpeetonta, mutta käyttökelpoista tavaraa saataville.

Judoliitto tulee siirtämään Urheiluarkistoon materiaalia, joten vuotta 2007 vanhempia asioita, esim. vyösuorituksia, voi tiedustella Urheiluarkistosta. Tästä linkistä pääsee Urheiluarkiston sivuille, joissa on mm ohjeita ja hinnasto.
Kuitenkin on hyvä muistaa, että saavutettu vyöarvo säilyy, ja mikäli tauon jälkeen judon pariin palaavalla ei ole judopassi tallessa, mutta muistaa mikä on viimeisin vyöarvo, voi hän miettiä yhdessä valmentajan kanssa koska seuraavan vyöarvon suorittaminen on ajankohtaista.

25.11.2017 on Judoliiton vuosikokous Radison Blu Royal hotellissa Helsingissä. Kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä tarjoiluvarausten takia.