Maailman judopäivä 28.10.2017

Maailman judopäivää on vietetty vuodesta 2011, jolloin teemana oli kunnioitus. Tänä vuonna teemana on rohkeus. Mailman judopäivää vietetään judon perustajan Jigoro Kanon syntymäpäivänä.

International Judo Federation ja Suomen Judoliitto kutsuvat jokaisen seuran huomioimaan maailman judopäivän ja järjestämään tapahtuman mahdollisuuksiensa mukaan.
IJF pyytää lähettämään järjestämänne maailman judopäivä -tapahtuman yhteenvedon ja kuvia sähköpostilla press@ijf.org
Judoliitto toivoo, että julkaisette kuvia tapahtumastanne Instagramissa hastageilla #worldjudoday2017 ja #judofin niin repostaamme ne edelleen.

Rohkeasti mukaan vain!

Judoa harrastaa 28 miljoonaa ihmistä, 196:ssa maassa. Suomessa seuroja on 119 ja harrastajia n 8000.

Tästä linkistä maailman judopäivän sivuille, josta löytyvät mm. ladattavat materiaalit.