Maailman judopäivä 28.10.2014

Maailman judopäivää vietetään Jigoro Kanon syntymäpäivänä 28.10. Hänen syntymästään on kulunut 154 vuotta tänä vuonna. Kansainvälinen judoliitto IJF valitsee vuosittain päivän teeman ja tänä vuonna se on HONOUR (kunnia/kunnioitus).

Haastamme kaikki judoseurat viettämään maailman judopäivää ti 28.10 järjestämällä unohtumattoman HONOUR-aiheisen judotapahtuman ja samalla videoimaan tapahtuman, editoimaan sen max. 4 minuutin pituiseksi koosteeksi, jossa korostuu kunnia/kunnioitus. Videolla voi osallistua EJUn järjestämään videokilpailuun. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet alta löytyvästä tiedostosta.

Suomen Judoliitto haluaa palkita mielestään parhaan EJUn videokilpailuun osallistuvan suomalaisvideon Kamppailija ei kiusaa -paidalla.

Ladattavat tiedostot: