Kuvassa uudet hallituksen jäsenet Mika Mäkelä ja Anna-Maria Maunu

Liiton hallitus järjestäytyi

Judoliiton hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin Helsingissä kamppailutoimistolla sunnuntaina 14.1.2018. Hallitus valitsi liiton varapuheenjohtajiksi Henry Lipposen, Sanna Pyykösen ja Tea Laakkosen.

Valmennusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Henry Lipponen. Valiokunnan jäseniksi valittiin Mika Mäkelä, Valtteri Jokinen, olympiavalmentaja Markus Pekkola ja valmennuspäällikkö Jaana Jokinen.

Koulutusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Sanna Pyykönen. Koulutusvaliokunnan alaisiin työryhmiin valittiin seuraavat henkilöt.

Koulutustyöryhmä: Sanna Pyykönen (pj), Petteri Pohja, Taavi Forssell, Juha-Matti Salmela sekä koulutus- ja nuorisopäällikkö Katri Maijala.

Seurakehittämisen ja alueellisen toiminnan kehittämisen työryhmä: Taavi Forssell (pj), Petri Hakkarainen, Kari Laaksonen, Juha Turunen, Pasi Luoma, Maija Vattulainen sekä koulutus- ja nuorisopäällikkö Katri Maijala.

Katatyöryhmä: Jorma Paasi (pj), Staffan Lindgren, Samu Laitinen, Hannu Mustonen, Ari Tervo ja Jaakko Hannula.

Vyökoekomission jäsenten toimikausi on kolme vuotta. Erovuoroinen Maarit Kallio valittiin valiokuntaan kaudelle 2018-2020. Uutena jäsenenä kaudelle 2018-2020 valittiin Jaakko Saari. Liiton hallituksen edustajana jatkaa Juha-Matti Salmela.

Hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Tea Laakkonen. Hallintovaliokunnan alaisiin työryhmiin valittiin seuraavat henkilöt.

Kilpailu- ja sääntövaliokunta: Tea Laakkonen (pj), Tero Partanen, Jukka Sala, Jouni Kähärä ja Ismo Seppänen.

Markkinointi- ja viestintätyöryhmä: Anna-Maria Maunu (pj), Annikka Mutanen, Valtteri Jokinen ja toiminnanjohtaja Pekka Lehdes.

Judolehti: Annikka Mutanen (pj ja Judolehden päätoimittaja), Sanna Pyykönen, Anna-Maria Maunu, koulutus- ja nuorisopäällikkö Katri Maijala sekä toiminnanjohtaja Pekka Lehdes.

Talousseurantatyöryhmä: Tea Laakkonen (pj, toiminnanjohtaja Pekka Lehdes ja Marko Laaksonen.

Tuomarikomissio: Sanna Ranki (pj), Veli-Matti Karinkanta, Timo Lehtonen ja Juha Vuorela.

Kansainvälisten asioiden työryhmä: Marko Laaksonen (pj), Esa Niemi, Miikka Neuvonen ja Tapio Mäki.

Hallitus kuuli kokouksessa alustavan tilinpäätösarvion vuodelta 2017. Tämän hetken tietojen perusteella tilinpäätös tulee olemaan hieman plussalla.

Hallitus evästi liiton toimistoa valmistelemaan seuraavaan kokouksen esityksen liiton toiminnan mittareista.

Hallitus päätti kuluvan vuoden kokousaikatauluista. Kevätliittokokous pidetään 7.4. pääkaupunkiseudulla. Syysliittokokous pidetään 24.11. urheilujärjestöjen yhteisen kokouspäivän yhteydessä.