Kutsu Etelä-Suomen alueen syysparlamenttiin 18.9.2011 Nummelaan

Kutsun kaikkien Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen seurojen judovaikuttajat alueen syysparlamenttiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alueen judoseurojen yhteistyön kehittämisestä ja aluetoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt !

Aika: Sunnuntai 18.9.2011 klo 16.00

Paikka: Nummelan Judon Dojo, Juurakkotie 7 03100 Nummela (kartta löytyy painamalla tästä >>)

Kokousmateriaali mm. toimintasuunnitelma ja talousarvioesitys sekä tapahtumakalenteri 2012 löytyvät täältä myöhemmin.

Esityslista:

1. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

2. Valitaan kokoukselle

- Puheenjohtaja

- Sihteeri

- Pöytäkirjantarkastajat

- ääntenlaskijat

3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen

4. Aluepäällikön katsaus vuodelta 2011

5. Käsitellään vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä päätetään mm.

- Järjestettävät tapahtumat, niiden ajankohdat ja järjestäjät

- Alueleirimaksut ja tuottojen ja kustannusten jako järjestäjän ja alueen kesken

- Junnu-Cup osallistumisoikeus, maksut ja tuomarikorvaukset

- TehoTiimin jäsenmaksut

- Aluegraduointimaksut

- Eri koulutusten maksut jne.

6. Valitaan aluejohtoryhmä vuodelle 2012

- Aluepäällikkö

- aluejohtoryhmän muut jäsenet (3-6 henkilöä)

7. Valitaan muut tarvittavat toimihenkilöt, kouluttajat ja työryhmät vuodelle 2012

8. Dan-kollegiolle esitettävät aluegraduoijat vuodelle 2012

- Aluegraduoija ja apugraduoijat

9. Muut asiat

- Muut asiat

Tule vaikuttamaan, sanomaan oma painava sanasi sekä omalta osaltasi edistämään ja kehittämään alueemme seurojen välistä yhteistyötä sekä aluellisen toimintamme aktiivisuutta !!!

TERVETULOA !

Nummelassa 21.8.2011