Koulutus TehoTiimiläisten vanhemmille 2.10.2011

TehoTiimiläisten vanhemmat ! Nyt on aika syventää tietoja lasten ja nuorten urheiluun liittyvissä kysymyksissa! Tule päivittämään tietojasi juuri SINULLE räätälöidyllä koulutuksella jonka Sinulle tarjoaa Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen TehoTiimi !

Alla koulutuksessa läpikäytäviä teemoja:

• Kuinka paljon pitää/kannattaa harjoitella ja kilpailla D-,C- ja B-junnuna
  • Mitä kaikkea voi/kannattaa tehdä judotreenien lisäksi ja kuinka paljon
  • Mitä ovat huoltavat harjoitukset
  • Miksi kannattaa venytellä ja kehittää liikkuvuutta
  • Kuinka voi ennaltaehkäistä judon tyypillisimpiä vammoja
  • Kuinka kuntoutetaan judon tyypillisimpiä vammoja
  • Mitä teippaus on ja mihin sitä tarvitaan
  • Tarua ja totta lasten ja nuorten painonpudottamisesta. Vaikutukset  jaksamiseen, kasvamiseen, suorituskykyyn... yms.

Ilmoittautuminen:
Jotta voimme tehdä materiaalit kaikille, on ennakkoilmoittautuminen pakollinen. Sen voi helposti tehdä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tästä LINKISTÄ Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 28.9.2011 !!!

Kouluttaja:

Teija Meling Suomen Judoliiton B-nuorten OTO-valmentaja. Teijalla on reilusti tuoretta tietoa ylläolevista asioista, sillä hän on juuri valmistunut/valmistumassa valmentajaksi suoritettuaan Valmentajan Ammattitutkinnon (VAT lue lisää)

Aika ja paikka:
Sunnuntai 2.10.2011 klo 10:30 alkaen. Osoite: BudoSport Kamppailukeskus: Herttoniemi Mekaanikonkatu 3 B 00810 Helsinki (kartta)

Ohjelma:
  • 10:30-12:00 Luento ja keskustelua
  • 12:00-13:30 Evästauko
  • 13:30-15:00 Luento ja keskustelua
(Koulutus pidetään yhtä aikaa TehoTiimin leiripäivän kanssa!)

Kohderyhmä:
Kaikki TehoTiimissä harjoittelevien lasten- ja nuorten vanhemmat jotka ovat kiinnostuneet lastensa urheilusta ja haluavat tukea lastaan urheilun saralla.

Hinta:
TehoTiimi jäsenmaksunsa maksaneiden vanhemmille koulutus on ilmainen. Listan TehoTiimiläisistä löydät tästä LINKISTÄ. Muilta koulutusmaksu on 90 € joka maksetaan ennen koulutusta Suomen Judoliiton etelä-Suomen alueen tilille Sampo 800018-818917 (kuitti mukaan koulutukseen)

Ilmoittautuminen:

TERVETULOA KOULUTUKSEEN !

P.S. HALUAMME, että ainakin kaikki Te vanhemmat, joiden junnu käy viikkotreeneissä maanantaisin, VARAATTE 2.10.2011 päivämäärän ja tulette viettämään laatuaikaa samalla kun tuotte junnunne TehoTiimi leiripäivälle. Toivovat TehoTiimivalmentajat Erkki Jokikokko ja Esa-Korkia-aho

Ladattavat tiedostot: