Koronavirus vaikuttaa suomalaisjudokoidenkin ohjelmaan

Julkisuudessa runsaasti esillä ollut koronavirus aiheuttaa muutoksia myös suomalaisjudokoiden ulkomaiden kilpailu- ja leiriohjelmiin. Tässä vaiheessa ohjelmiin on päätetty tehdä yksi muutos.

Judoliiton alle 21-vuotiaiden joukkueen oli tarkoitus osallistua huhtikuun alussa Pohjois-Italian Lignanossa ikäluokkansa European Cupiin ja sen yhteydessä järjestettävälle kansainväliselle harjoitusleirille. Osallistuminen tähän tapahtumaan on päätetty Judoliiton joukkueen osalta jättää väliin.

Lignanon tapahtuman tilalle ohjelmaan päätettiin ottaa Pietarin alle 21-vuotiaiden European Cup ja sen yhteydessä järjestettävä kansainvälinen harjoitusleiri, jotka ovat kalenterissa kaksi viikkoa Lignanon tapahtumaa myöhemmin.

Judoliitto seuraa tilanteen kehittymistä ja tekee tarvittaessa lisäpäätöksiä.