Kamppailulajit muistuttavat yhdenvertaisuudesta Helsinki Pridessa

Kamppailulajit päättivät vastata myöntävästi, kun Olympiakomitea ilmoitti osallistuvansa tämän vuoden Helsinki Pride –kulkueeseen haastamalla lajit mukaan olympialipun alle.

Kamppailijoista kirkkaimpana tähtenä Prideen osallistuu tuore nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson.

Kamppailulajit haastavat edelleen omat harrastajansa mukaan Prideen juhlistamaan yhdenvertaisuutta. Jos haluat liittyä iloiseen seurueeseemme, ilmoita siitä oman lajisi liiton toimistoon tarkempien ohjeiden saamista varten. Kamppailijat erottautuvat Pridessa pukeutumalla omaa lajiaan ilmentävään asusteeseen.

Mikä on Pride? Helsinki Pride on HeSeta ry:n vuosittain järjestämä ihmisoikeustapahtuma. Sen tarkoitus on muistuttaa yhtäläisten oikeuksien kuuluvan kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta.

Lue lisää Olympiakomitean uutisista klikkaamalla tästä.

Tutustu kamppailulajiliittojen yhteiseen yhdenvertaisuussuunnitelmaan klikkaamalla tästä.