Juttua XI Ivan Novitski Narva Cupista 10.9.2011

TehoTiimiläiset hienosti mitaleilla Narvassa!

Reissuvideo löytyy tästä LINKISTÄ

Tarkemmat tulokset ja kuvia löytyy alueen sivuilta tästä LINKISTÄ

Matkaan lähdettiin perjantaina laivalla ja loppumatka taittui bussilla. Takaisin tultiin sunnuntaina sitten päinvastaisessa järjestyksessä. Matkajärjestelyt olivat jälleen tuttua eli mahtavaa tasoa. Porukka pääsi takaisin tullessa vielä nauttimaan laivan seisovan pöydän antimista ja kyllä mahat olivat pullollaan sen jälkeen. Matkassa oli myös omatoimimatkailijoita TehoTiimin ulkopuolelta.

Kisapäivä oli jälleen pitkä ja allekirjoittanut poistui paikalta vasta 21.00 jälkeen. Tehotiimiläisten saldo (jos oikein laskin) oli 19 mitalia, joista 9 kultaa, 5 hopeata ja 5 pronssia. Yhteensä suomalaiset saivat 28 mitalia. Meido-Kan oli joukkueena kolmanneksi paras seura ja sai pytyn.

Kaikken kaikkiaan kisa meni hyvin. Osan suoritukset olivat paljon parempia kuin viime vuonna ja joillekin tuli ehkä lievä alisuoritus. Tytöt ottelivat pirteästi. Nonett Halme tuplakultaa, Jessika Hellgren kultaa, Maiken Halme kultaa ja hopeaa, Claudia Miettinen tuplahopeaa, Tinja Keitaanniemi hopeaa, Noora Jokinen pronssia. Nämä siis Tehotiimiläisiä.

Pojissa Henri Määttä, Oskari Mäkinen, Aku Laakkonen, Eetu Heinonen ja Vili Pajari (jolle pytty teknisimpänä judokana) ottivat myös kultaa. Osalle kultamitaleista tämä kisa saattaa olla jo turhan kevytkin, osalle tämä toimii edelleen hyväntasoisena kisana heidän taitotasollensa.

Paljon on kuitenkin vielä tehtävä työtä, vaikka tuloksena tämä viime vuotta parempi olikin.

Pieni nootti kuitenkin koko porukalle siitä, että ne pienetkin käytösasiat muistetaan jatkossa. Ei sotketa bussissa ja hotellien käytävillä ei kiljuta ja juosta.

Onnittelut vielä kerran ja kiitos osallistuneille ja matkanjärjestäjille. Karavaani kulkee kohti uusia koitoksia ja kovempia treenejä.

Esa Korkia-aho / Erkki Jokikokko

TehoTiimi coachit

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa