Judoliiton hallitusehdokkaiden ehdollepano syyskokoukseen

Suomen Judoliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Vantaalla Scandic Aviacongress Centerissä lauantaina 23.11.2019.

Kokouksessa valitaan sääntöjen mukaan 2-3 hallituksen jäsentä erovuoroisten paikoille kaudelle 2020-2022. Kokous voi valita myös yhden hallituksen jäsenen kauden 2019-2021 kahdeksi viimeiseksi vuodeksi, koska syyskokous 2018 jätti yhden hallituspaikan täyttämättä kaudelle 2019-2021.

Syyskokouksessa erovuoroisia hallituksen jäseniä ovat:

Timo Metsola (ei käytettävissä jatkokaudelle)

Juha-Matti Salmela (on käytettävissä jatkokaudelle)

Maija Vattulainen (on käytettävissä jatkokaudelle)

Judoliitto pyytää seuroja toimittamaan ehdokkaansa ehdokasesittelyineen hyvää hallintotapaa kunnioittaen Judoliiton toimistoon viimeistään sunnuntaina 10.11.2019. Määräaikaan mennessä toimitetut ehdokkaat ja ehdokasesittelyt julkaistaan syyskokouksen ennakkomateriaaleissa.

Syyskokouksen kokousmateriaaleihin pääset niiden ilmestyttyä kokouksen kalenterisivun kautta klikkaamalla tästä. Kokousmateriaalit julkaistaan 11.11.2019 alkavalla viikolla.