Ilmoittaudu mukaan judon Seuravalmentajien verkostoon

Valmennusosaamisen jakamiseksi Judoliitto käynnistää seuravalmentajien verkoston. Sen tavoitteena on toimia matalan kynnyksen tiedon ja taidon jakamisen keskustelualustana.

Verkosto on tarkoitettu kaikille judovalmennuksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittyä valmentajana, viedä oman ryhmänsä valmennusta eteenpäin tai valmentajalla on muutoin kiinnostusta kehittää seuran valmennusta. Verkostoon ovat tervetulleita kaikki seuroissa toimivat valmentajat.

Verkostotapaamiset ovat ilmaisia ja ensimmäinen järjestetään Teamsin välityksellä 20.5. klo 18-20.

Verkoston toiminta kehittyy verkoston toiveiden mukaan. Jaa tietoa seurassasi tästä uudesta verkostosta.

Ilmoittautuminen verkostoon

Verkostoon ilmoittautuneet:

• Saavat kutsun sähköpostitse verkoston Teams-tapaamisiin. Teams-tapaamisia järjestetään 1-2 kuukauden välein, arki-iltaisin.
  • Kun verkoston osallistujalla on käytössään Teams-sovellus, hän saa kokouskutsut Teamsin kautta ja hänellä on mahdollisuus keskustella Teams-kanavalla.

Ilmoittautumislomakkeen tietojen perusteella muodostuva rekisteri:

• Nimi, sähköposti ja seura jaetaan Teams-kanavan tiedostoissa kaikille verkoston jäsenille.
  • Vapaiden tekstikenttien vastaukset ovat verkoston ylläpitäjien, eli Judoliiton henkilökunnan luettavissa.
  • Omien tietojen poisto verkostosta: Lähetä tietojen poistopyyntö Judoliiton koulutus- ja nuorisopäällikölle.

Valmennuspäällikkö

Jaana Jokinen