Hallituksen kokoustiedote 2/2018

Judoliiton hallitus piti tilinpäätöskokouksensa 25.2.2018 urheiluyhteisön uusissa toimitiloissa Helsingin Pitäjänmäessä.

Hallitus hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2017 annettavaksi kevätliittokokouksen hyväksyntään. Tilinpäätös on tulokseltaan budjetoidun mukainen eli reilut 20 tuhatta euroa ylijäämäinen.

Hallitus sai väliraportin henkilöstön valmistelemista mittareista, joilla tulevaisuudessa seurataan Judoliiton toiminnan kehitystä. Työtä jatketaan siten, että hallituksen kesäkokouksen jälkeen ensimmäiset mittarit otetaan käyttöön.

Hallitus hyväksyi kamppailulajiliittojen yhteisen yhdenvertaisuussuunnitelman vuosille 2018-2019.

Vuoden 2018 Finnish Openin järjestelyoikeudet oli julistettu haettavaksi hallituksen tammikuun kokouksessa. Määräaikaan Judoliittoon tuli hakemus vain Tampereen Judolta, jolle hallitus myönsi kilpailun järjestelyoikeudet.

Hallitus valtuutti varapuheenjohtaja Sanna Pyykösen aloittamaan valmistelut toimenpiteistä, joilla tähdätään tyttöjen ja naisten judoharrastuksen lisäämiseen.

Hallitus hyväksyi vyökoekomission esityksen batsugun -korotuksista Judoliiton 60-vuotisjuhlan yhteydessä.

Hallitus merkitsi tiedoksi, että Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Judoliitolle 330.000 toiminta-avustuksen vuodelle 2018.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran kevätliittokokouksen yhteydessä 7.4.2018.