Hallituksen kokous 5.-6.9.2009 Tampereella

Hallituksen kokous 5.-6.9.2009

Yhteenveto syksyn ensimmäisestä hallituksen kokouksesta, joka pidettiin Tampereella.

Talouskatsaus heinäkuun 2009 lopun tilanteesta

Toiminnanjohtaja esitti raportin taloustilanteesta heinäkuun 2009 lopussa.

Toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2010

Käytiin yleiskeskustelua toimintasuunnitelman ja budjetin peruslinjauksista. Päätettiin jatkaa keskustelua valiokuntien tarkennettujen suunnitelmien pohjalta seuraavassa kokouksessa.

IJF:n Medical Commissionin sekretariaatin perustaminen ja opetusministeriön tuen hakeminen siihen

Lauri Malinen on nimetty Kansainvälisen Judoliiton lääketieteellisen komission puheenjohtajaksi. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttäisi avustajan tai sihteerin palkkaamista. IJF ei tue palkkaamista taloudellisesti, mutta Suomessa Opetusministeriö on tukenut jonkin verran kansainvälisten urheilujärjestöjen toimielinten toimistoja.

Päätettiin, että toiminnanjohtaja selvittää opetusministeriön rahoitusmahdollisuudet.

VOK-avustus

Judoliitto on saanut yhdessä Paini-, Nyrkkeily-, Karate- ja Taekwondoliittojen kanssa 28.000 euron kohdeavustuksen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen Terve urheilija on menestyvä kamppailija –hankkeeseen. Hankeavustus tulee käyttää 1.9.2009 – 31.8.2010.

Mikkelin Judo ry:n esitys syysliittokokoukselle

Päätettiin laatia esitykselle vastaesitys.

Seuraava hallituksen kokous

Päätettiin pitää seuraava hallituksen kokous sunnuntaina 4.10.2009 Vantaalla.

Ansiomerkit

Hyväksyttiin Hämeenlinnan Judoseuran ja Kotkan Judoseuran ansiomerkkihakemukset.

Muut asiat

Seurakehittämisohjelma starttaa 18. – 20.09.09 Pajulahdessa. Mukana yhdeksän seuraa. Liitosta osallistuu Tapio Mäki, Pekka Lehdes, Marita Kokkonen ja Esa Niemi.

Valmentajafoorumi järjestetään sunnuntaina 11.10.2009 Varalan Urheiluopistolla.

Keskustelua mm. netin keskustelupalstoista, yhteisösivuista ja niiden hyödyntämismahdollisuuksista sekä sääntöjen päivittämisestä, olosuhdetyöryhmän toiminnasta ja Baltic Sea Open Championships tapahtumasta, jonka Nordic Meeting on hyväksynyt.