25.3.2017 graduointitapahtumiin ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sekä kevään ensimmäiseen liittograduointiin, että graduointikoulutukseen on avattu ja ne löytyvät täältä. Ilmoittautumiset sulkeutuu sunnuntaina 5.3.

Käytössä on dan-graduointien osalta toistaiseksi Dan-Kollegion vanha hakemus. Lomakkeet ja voimassaolevat graduointisäännöt löytyvät täältä. Vyökoemaksu 120 euroa maksetaan Judoliiton tilille, viitekenttään tulee merkitä "Dan-vyökoemaksu"sekä kokelaan nimi. Vyökoemaksu tulee olla maksettuna ennen vyökoeanomuksen käsittelyä. Lisäksi hakijan tulee olla Judoliittoon kuuluvan judoseuran jäsen ja hänen edelliset vyösuorituksensa tulee olla kirjattu Judoliiton jäsenseurojen yhteiseen rekisteritietokantaan.

Lisätietoja toiminnanjohtajalta tai vyökoekomission puheenjohtajalta Peter Mickelssonilta.