Elokuussa järjestetään vihdoin viiden vuoden tauon jälkeen Judoliiton Seurajohtaja- ja seuratoimiapäivät.

Elokuussa 25.-26.8.2018 järjestetään vihdoin viiden vuoden tauon jälkeen Judoliiton Seurajohtaja- ja seuratoimiapäivät Pieksämäellä. Ohjelmassa on seuralle ajankohtaisten asioiden lisäksi myös mukavaa yhdessä oloa illallisen ja golfin parissa. Osaan ohjelmaa mahdollisuus osallistua myös Skypen-välityksellä, mutta tätä tapahtumaa ei kannata jättää hyödyntämättä. Tulkaa siis isommalla porukalla Pieksämäelle!

Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti niille judokoille, jotka haluavat kehittää oman seuransa toimintaa, judoseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, hallituksen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille. Aiheena mm. GDBR, Suomisport, Tähtiseura-laatuohjelma sekä työpajoja.

Lue lisää ja katso mitkä seurat ovat jo ilmoittautuneet täältä.