Ehdollepanotoimikunnan esitys hallituksen jäseniksi

Kevätliittokokouksen asettama ehdollepanotoimikunta on laatinut esityksen syysliittokokoukselle tulevista hallituksen jäsenistä.

Hallitukseen esitetään seuraavia henkilöitä:

Esa Niemi

Tikkurilan Judokoiden puheenjohtaja. Ammatiltaan yritysjohtaja ja yksi Muuttopalvelu Niemen pääomistajista. Tuo hallitukseen seuratoiminnan, johtamisen ja markkinoinnin osaamista. Toimii Tikkurilan Judokoissa nuorten ohjaajana.

Reino Fagerlund

Toiminut Judoliitossa koulutuspäällikkönä, päävalmentajana ja valmennuspäällikkönä sekä hallituksen jäsenenä ja Ippon-lehden päätoimittajana. Työsuhde Judoliittoon päättyy vuoden 2008 lopussa. Entinen olympiatason judoka. Seuratausta Porin Fudoshin. Tuo hallitukseen valmennuksen asiantuntemusta.

Harry Halttu

Toiminut Kajaanin Judokerhon valmentajana ja Euroopan mestari Jorma Korhosen valmentajana. Entinen liiton lajipäällikkö ja valmennusvaliokunnan jäsen. Tuo hallitukseen valmennuksen ja aluetoiminnan asiantuntemusta.

Nina Klinga

Työskentelee taloushallinnossa Puuliitossa. Työskennellyt yli 20 vuotta yhdistyselämän palveluksessa. Tuo hallitukseen talousosaamista ja yhdistystoiminnan asiantuntemusta. Koulutukseltaan laskentatoimen merkonomi. Toimii tehotiimivastaavana ja ohjaajana Vuosaaren Budoviikingeissä.

Hallituksen jättävät jäsenet Erkki Jokikokko, Markku Ilvonen ja Jukka Parvinen ovat ilmoittaneet ehdollepanotoimikunnalle, että he eivät ole käytettävissä hallitukseen.

Ehdollepanotoimikuntaan kuuluivat ex-puheenjohtaja Erkki Kokkonen ja kunniapuheenjohtaja Timo Harju.