Kuva: Carlos Ferreira/EJU

Asser Kokkonen kolmas veteraanien EM-kisoissa

Suomella oli 11 judokan joukkue Glasgow´ssa 14.6.-17.6.2028 pidetyissä veteraanien judon EM-kisoissa. Tällä kertaa oli Suomen joukkueessa ainoastaan miehiä. Parhaana suomalaisena Asser Kokkonen sijoittui kolmanneksi. Pistesijoille ylsivät Tom Pahlman (4.), Jouni Kokkonen (7.) ja Mika Nurmi (7.). EM kisoihin osallistui yhteensä 1031 judokaa 35 maasta.

Sarjaan M2 alle 90 kg osallistui 22 judokaa. Jonas Lindqvistillä oli kaksi ottelua, jotka hän hävisi.

Sarjassa M3 alle 66 kg oli 23 osallistujaa. Asser Kokkosella oli viisi ottelua, joista hän voitti neljä ipponilla ja hän hävisi ainoastaan sarjan voittajalle. Asser sijoittui sarjassaan kolmanneksi.

Sarjassa M3 alle 73 kg oli 31 osallistujaa. Anssi Ryhäsellä oli kolme ottelua, joista hän voitti kaksi ja hävisi yhden, jossa hän loukkaantui siten, ettei voinut enää osallistua keräilyeriin. Jukka Putaalalla oli yksi ottelu, jonka hän hävisi.

Sarjassa M3 alle 90 kg oli 26 osallistujaa. Mika Haapalainen hävisi ainoaksi jääneen ottelunsa.

Sarjassa M4 alle 60 kg oli 11 osallistujaa. Rainer Kettusella hävisi kaksi otteluaan.

Sarjassa M4 alle 66 kg oli 16 osallistujaa. Jouni Kokkosella neljä ottelua, joista hän voitti kaksi. Jouni sijoittui sarjassaan seitsemänneksi.

Sarjassa M4 alle 73 kg oli 24 osallistujaa. Mika Nurmella oli neljä ottelua, joista hän voitti kaksi. Mika sijoittui sarjassaan seitsemänneksi.

Sarjassa M5 alle 60 kg oli 8 osallistujaa. Jari Sarja hävisi kaksi otteluaan. 

Sarjassa M6 alle 66 kg oli 14 osallistujaa. Antti Kolehmainen kaksi otteluaan.

Sarjassa M9 alle 66 kg oli 5 osallistujaa. Tom Pahlmanilla oli neljä ottelua, joista hän voitti yhden. Tom sijoittui sarjassaan neljänneksi. Sarjassa jaettiin pronssimitali myös neljänneksi sijoittuneelle.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa