Otto Favén aloittaa Tampereen akatemiavalmentajana ja kadettien liittovalmentajana

Otto Favén aloittaa syyskuun alussa Tampereen Urheiluakatemian judovalmentajana ja Judoliiton kadetti-ikäluokan (alle 18-vuotiaat) vastuuvalmentajana. Syksyn ajan Favén hoitaa kadettien valmennusta rinnakkain yhteistyössä Manne Isorannan kanssa. Isoranta jatkaa Favénin valmennustiimissä apuvalmentajana.

Favénin työsuhde on osa-aikainen ja aluksi myös määräaikainen vuoden loppuun asti. Favénin työnantajana toimii Judoliitto. Palkkaus on tehty yhteistyössä Judoliiton, Nokian Judon, Tampereen Judon sekä Tampereen Urheiluakatemian kanssa.

Otto Favén suorittaa parhaillaan valmentajan ammattitutkintoa Varalan Urheiluopistossa. Hän saa tutkinnon valmiiksi tänä syksynä.