Lihastasapainokartoitus B-nuorille Pajulahden valmennusleirillä 3.-5.9.2010

Leirillä suoritetaan lihastasapainokartoitus kesäkuun alussa nimetylle B-nuorten maajoukkueelle. Muille halukkaille lihastasapainokartoitus 30 e. Lihastasapainokartoitus sisältää mittaukset, kirjallisen palautteen ja ohjeistuksen.

Kilpaurheilua harrastavan ja kasvavan juniori-ikäisen urheilijan hyvä lihastasapaino mahdollistaa nousujohteisen, tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Myös valmentajan on turvallisempi suunnitella harjoitteet, kun yksilön oma lähtötaso tunnetaan. Hyvällä lihastasapainolla ennaltaehkäistään useimmat rasituksesta johtuvat urheiluvammat.

Lihastasapainokartoituksen suorittaa judoliiton fysioterapeutti Sari Räsänen.

Maksu lihastasapainokartoituksesta suoritetaan Pajulahden Urheiluopiston vastaanottoon saavuttaessa leirille.

Ilmoita halukkuutesi lihastasapainokartoitukseen leiri-ilmoittautumisen yhteydessä sähköisesti Judoliiton ilmoitustaululla olevan lomakkeen kautta.

U17 maajoukkue 2010

Halme Tuomas