Lihastasapainokartoitus B-nuorille edustusvalmennusleirillä 27.-31.12.2012

Leirillä suoritetaan lihastasapainokartoitus B-nuorten maajoukkueelle. Muille halukkaille lihastasapainokartoitus 30 e (sisältää toimistopalvelumaksun). Lihastasapainokartoitus sisältää mittaukset, kirjallisen palautteen ja ohjeistuksen.

Kilpaurheilua harrastavan ja kasvavan juniori-ikäisen urheilijan hyvä lihastasapaino mahdollistaa nousujohteisen, tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Myös valmentajan on turvallisempi suunnitella harjoitteet, kun yksilön oma lähtötaso tunnetaan. Hyvällä lihastasapainolla ennaltaehkäistään useimmat rasituksesta johtuvat urheiluvammat.

Lihastasapainokartoituksen suorittavat judoliiton fysioterapeutit Sari Räsänen ja Satu Lehikoinen.

Maksu lihastasapainokartoituksesta laskutetaan judoliiton toimesta suoraan urheilijoilta.

Ilmoita halukkuutesi lihastasapainokartoitukseen leiri-ilmoittautumisen yhteydessä sähköisesti Judoliiton ilmoitustaululla olevan lomakkeen kautta.

U17 maajoukkue 2011

Saren Heidi