Kutsu valmennusryhmiin kuuluville miehille, naisille ja A-nuorille 10.-14.3.2010 Pajulahden liikuntakeskukseen.

Tervetuloa Judoliiton valmennusleirille. Maaliskuun valmennusleiri sisältää monipuolista harjoittelua ja palvelee testikilpailu - ja lajiharjoittelukautta viettävää valmennusryhmää ja SM –kilpailuihin tähtääviä A-junioreita ja aikuisia. Leirillä sisältää perusharjoittelun lisäksi lajinomaisia erikoisvoima-, taktiikka- ja otteluharjoituksia. Leirille tulee myös Viron maajoukkue judokoita.

HUOM! Miesten ja naisten ryhmällä leiri alkaa alkaa keskiviikkona 10.3 klo.14.00 alkavalla erikoisvoimaharjoituksella Nikulassa. A – nuorilla erikoisvoimaharjoitus pidetään judosalissa (liikuntahalli). Leiri päättyy sunnuntaina 14.3 lounaaseen. Leirin tarkemman ohjelman saat tässä kutsun mukana. Leirillä tarvitset, kovan harjoitteluasenteen lisäksi, judogin, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, uima-asu, vetokumit, harjoituspäiväkirjan, muistiinpanovälineet sekä muut henkilökohtaiset tavarat.

Leirin hinta

Leirin vuorokausihinta on (ma-ke) 57€ ja 60€ (pe-su) (sis. aamiainen, lounas, päivällinen ja majoitus). Päivämaksu ilman majoitusta ja aterioita on 15€. Ateriat maksavat erikseen ostettuina seuraavasti: lounas 9,00€, päivällinen 9,00€ ja iltapala 4,30€(tarjoillaan to,pe,la). Vuorokausihintaan sisältyy majoitus, harjoittelu ja ruokailut. Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Pajulahden keittiöön (puh. 03 8855 371)tai pajulahti@amica.fi. Pajulahden urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.pajulahti.com. Sieltä löytyy mm. kulkuyhteydet opistolle. Jos sinulla on ongelmia kuljetuksen järjestämisessä esim. Lahden rautatieasemalta ota yhteyttä arto.raekorpi@pajulahti.com tai soita +358 443 2595 08.

Ilmoittautumiset ( tulo- ja lähtöaika, ruokailu tai leiriltä poisjäämiset )

Leirille ilmoittaudutaan torstaihin 4.3. mennessä !

Miehet , naiset: Mika Mukkula; mika.mukkula@judoliitto.fi Vain sähköpostilla !!

A-pojat: Markus Pekkola; markus.pekkola@judoliitto.fi Vain sähköpostilla !!

A-tytöt: Sanna Laitinen; smil1@luukku.com tai 0503724039

Sähköposteihin ja tekstiviesteihin leirille osallistujan nimi mukaan. Leirillä on tarkoitus olla alusta loppuun saakka. Ilmoita kuitenkin, jos et jostain syystä pysty olemaan leirillä alusta loppuun. Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä.

Aikuisten kevään tapahtumista
Kevään kansainvälisten tapahtumien ilmoittautuminen lähenee. Sitä varten tarvitaan sitovat ilmoittautumiset alla oleviin tapahtumiin leirin aikana; ilmoittautumiset Mukkulalle.

EJU European cup Sarajevo 3.-4.4.

EJU European cup Lontoo 15.-16.5.

EJU European cup Celje 19.-20.6. (alustavasti)

Nuorten kevään tapahtumista
Kevään kansainvälisten tapahtumien ilmoittautuminen lähenee. Sitä varten tarvitaan sitovat ilmoittautumiset alla oleviin tapahtumiin leirin aikana; ilmoittautumiset Pekkikselle.

EJU European cup+leiri Tartto 17.-21.4.

EJU European cup+leiri Pietari 24.-28.4.

EJU European cup+leiri Kiova 15.-19.5.

Kesän leiritys Japanissa

Kesän ohjelmaan suunniteltu usean viikon kansainvälinen harjoittelukeskus-jakso toteutetaan leirityksenä Japanissa(International Budo University, Katsuura). Leirille on tarkoitus osallistua pääasiassa A-nuorten EM-ryhmällä sekä alle 23v. joukkueella; muut harkinnan mukaan. Ajankohta on kesä-heinäkuun vaihde n. 3 viikkoa. Hintaa kyseiselle tapahtumalle tulee n. 1000-1500e. Osallistuva ryhmä kartoitetaan leiriin mennessä.

LEIRIAIKATAULU LIITTEENÄ, NÄHDÄÄN PAJIKSESSA !

t: Mika Mukkula

päävalmentaja