Kutsu valmennus- ja testileirille valmennusryhmien miehille, naisille ja A-nuorille,

Tervetuloa Judoliiton valmennusleirille, joka on samalla testileiri u20 maajoukkueelle. Vaikka vuoden viimeiset turnaukset ovat vielä nuorilla edessä on tässä vaiheessa aihetta suunnata harjoittelua kohti perusharjoittelua ja tulevaa kevättä.

7.-11.11.2012 Pajulahden liikuntakeskukseen.

Leiri alkaa lajiharjoituksella keskiviikkona 7. marraskuuta klo. 19.00 harjoituksella ja päättyy sunnuntaina 11.11. lounaaseen.

U-20 maajoukkue: Testit erillisen ohjelman mukaan ke-pe.

Leirin hinta

Leirin vuorokausihinta on (su-pe) 61€ ja 64€ (pe-su) (sis. aamiainen, lounas, päivällinen ja majoitus). Päivämaksu ilman majoitusta ja aterioita on 18€. Ateriat maksavat erikseen ostettuina seuraavasti: lounas 9,70€, päivällinen 9,70€ . Vuorokausihintaan sisältyy majoitus, harjoittelu ja ruokailut. Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Pajulahden keittiöön (puh. 03 8855 371). Pajulahden urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.pajulahti.com. Sieltä löytyy mm. kulkuyhteydet opistolle.

Ilmoittautumiset nettilomakkeen kautta. Lomakkeen löydät Judoliiton valmennuksen sivuilta.

Leirille ilmoittaudutaan maanantaihin 5.11. mennessä !

Leirillä on tarkoitus olla alusta loppuun saakka. Ilmoita kuitenkin, jos et jostain syystä pysty olemaan leirillä alusta loppuun. Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä.

Harjoitussisällöt päivitetään ohjelmaan loppuviikosta.

Nähdään Pajiksessa !

Ladattavat tiedostot: