Kutsu B-nuorten edustusvalmennusleirille Pajulahteen 5.-9.4.2012

Leirillä keskitytään kilpailunomaiseen randoriharjoitteluun. Lisäksi fysioterapeutit antavat palautteen ja ohjeistukset joululeirillä pidetyistä lihastasapainokartoituksista, erityisesti niille, jotka eivät helmikuun leirillä olleet mukana. Leirillä käydään läpi myös urheilijan urapolku. Lisäksi leirillä tehdään judoliiton nuorten voima-, nopeus- ja kestävyystestit. Leirillä luennoidaan mm. psyykkisestä valmennuksesta sekä saadaan oppia Venäjän maajoukkuevalmentajanakin toimineen Sergei Tabakovin harjoituksissa.

Tervetuloa B-nuorten valmennusleirille Pajulahden Urheiluopistolle. Leiri alkaa torstaina 5.4.2012 klo 17.00 päivällisellä ja judoharjoituksella klo 19.00 ja päättyy lounaaseen maanantaina 9.4.2012 klo 12.00. Tarkemman leiriohjelman saat viimeistään leirin alussa. Leirin vetävät judoliiton liittovalmentajat.

Leirillä tarvitset, erinomaisen harjoitteluasenteen lisäksi, judogin, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, harjoituspäiväkirjan, muistiinpanovälineet sekä henkilökohtaiset tavarat. Näytä tämä kutsu myös valmentajallesi ja vanhemmillesi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tehdään nettilomakkeella, joka löytyy Judoliiton nettisivujen valmennuksen ilmoitustaululta. Ilmoita osallistumisestasi leirille viimeistään perjantaina 23.3.2012! Huomaa aiempaa aikaisempi ilmoittautumispäivämäärä. Kaikkien osallistujien on ilmoittauduttava myös paikan päällä Pajulahden Urheiluopiston vastaanottoon (myös niiden, jotka eivät majoitu!).

Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä. Ilmoita peruuntumisista valmentajille sekä suoraan Pajulahden vastaanottoon.

Leirin hinta: Koko leiripaketin hinta torstai päivällisestä maanantai lounaaseen Pajulahdessa on 245,60 € (<17v.) ja 269,20 € (>17v.), sisältäen majoituksen, harjoittelun ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala). Pelkkä harjoittelumaksu ilman majoituksia ja ruokailuja on 18 €/vrk. Huom! Myös päiväkävijöiden on ilmoittauduttava vastaanotossa! Pajulahden urheiluopiston leirien kustannukset laskutetaan Judoliiton toimesta. Judoliitto lähettää laskut aina poikkeuksetta suoraan urheilijalle. Laskuihin lisätään 9 euron toimistopalvelumaksu. Leiriä ei voi maksaa paikan päällä eikä Pajulahden urheiluopisto lähetä laskuja erikseen urheilijoille tai seuroille.

Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Pajulahteen, puh. (03) 885 511, asiakaspalvelu@pajulahti.com.

Pajulahden urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.pajulahti.com. Sieltä löytyvät mm. kulkuyhteydet opistolle.

Tervetuloa!

Petteri Pohja 041 547 1634 tai ppohja@yahoo.com