Kutsu B-nuorten edustusvalmennusleirille Pajulahteen 24.-26.2.2012

Tervetuloa B-nuorten valmennusleirille Pajulahden Urheiluopistolle. Leiri alkaa perjantaina 24.2.2012 klo 17.00 päivällisellä ja judoharjoituksella klo 19.00 ja päättyy lounaaseen 26.2.2012 klo 12.00. Leiriohjelman (alustava) saat judoliiton nettisivujen liitteestä. Kutsun liitteenä myös edustusvalmennusleirien ohjaat ja säännöt. Leirin vetävät Ilkka Porna, Otto Faven sekä Laura Mikkonen.

Leirillä keskitytään kilpailunomaiseen randoriharjoitteluun. Lisäksi fysioterapeutit antavat palautteen ja ohjeistukset joululeirillä pidetyistä lihastasapainokartoituksista. Leirillä käydään läpi myös urheilijan urapolku.

Leirillä tarvitset, erinomaisen harjoitteluasenteen lisäksi, judogin, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, harjoituspäiväkirjan, muistiinpanovälineet sekä henkilökohtaiset tavarat. Näytä tämä kutsu myös valmentajallesi ja vanhemmillesi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tehdään nettilomakkeella, joka löytyy Judoliiton nettisivujen valmennuksen ilmoitustaululta. Ilmoita osallistumisestasi leirille viimeistään perjantaina 17.2.2012! Kaikkien osallistujien on ilmoittauduttava myös paikan päällä Pajulahden Urheiluopiston vastaanottoon (myös niiden, jotka eivät majoitu!).

Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä. Ilmoita peruuntumisista valmentajille ja suoraan Pajulahden vastaanottoon.

Leirin hinta: Koko leiripaketin hinta perjantai päivällisestä sunnuntai lounaaseen Pajulahdessa on 125,80 € (<17v.) ja 131,60 € (>17v.), sisältäen majoituksen, harjoittelun ja ruokailut. Pelkkä harjoittelumaksu ilman majoituksia ja ruokailuja on 18 €/vrk. Huom! Myös päiväkävijöiden on ilmoittauduttava vastaanotossa! Pajulahden urheiluopiston leirien kustannukset laskutetaan Judoliiton toimesta. Judoliitto lähettää laskut aina poikkeuksetta suoraan urheilijalle. Laskuihin lisätään 9 euron toimistopalvelumaksu. Leiriä ei voi maksaa paikan päällä eikä Pajulahden urheiluopisto lähetä laskuja erikseen urheilijoille tai seuroille.

Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Pajulahteen, puh. (03) 885 511, asiakaspalvelu@pajulahti.com.

Pajulahden urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.pajulahti.com. Sieltä löytyvät mm. kulkuyhteydet opistolle.

Tervetuloa!

Petteri Pohja 041 547 1634 tai ppohja@yahoo.com

Uutiskategoria

Ladattavat tiedostot:

Jaa Facebookissa