Ilmoittautuminen Pääsiäisleirille 3.-5.huhtikuuta 2015

Aikuisten, alle 21-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden Pääsiäisleiri, Pajulahdessa, 3.-5.huhtikuuta 2015.

Kaikkien ikäluokkien Pääsiäisleiri järjestetään Pajulahden urheiluopistolla 3.-5. huhtikuuta.

Leirin ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 20.maaliskuuta mennessä. HUOM. Lue alla olevat muutokset ilmoittautumiskäytäntöön.

Ohjeistus Pajulahden leireille ilmoittautumiseen

Judoliiton tulevat leirit siirretään varattavaksi ja maksettavaksi Pajulahden verkkomaksujärjestelmän kautta.
Pajulahti toimittaa ilmoittautumislinkin (yksilöllinen joka leirille) liittoon ennen linkin avautumista, ja liitto lähettää leirille kutsutuille linkin toimintaohjeineen s-postilla Sporttirekisteristä löytyvillä tiedoilla!

Ilmoittautuminen
Leiri-ilmoittautuminen avautuu viimeistään 28 päivää ennen leiriä, ja sulkeutuu 14 päivää ennen leiriä.
Maksu suoritetaan varausta tehtäessä verkkomaksuna (pankkikortti / luottokortti). Ilmoittautuminen on sitova.

Jälki-ilmoittautumiset suoraan Pajulahteen (yhteystiedot alla).  Lasku toimitetaan s-postilla (eräpäivä ennen leirin alkua) ja hintaan lisätään 8,00 € käsittelymaksu.

Peruutukset
Peruutukset ilmoitetaan Pajulahteen.
Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa Pajulahti palauttaa lääkärin-/terveydenhoitajan todistusta vastaan leirimaksun vähennettynä 21 € toimistomaksulla. Maksua ei ole mahdollista siirtää myöhemmille leireille.

Päiväkävijät
Eivät ilmoittaudu Pajulahteen, ja maksavat ruokailunsa suoraan ravintolaan kulloinkin voimassa olevin listahinnoin.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Pajulahdessa (arkisin klo 8-15.45)

Sari Mikkola, sari.mikkola@pajulahti.com, puh. 044 7755 210
Sari Eloranta, sari.eloranta@pajulahti.com, puh. 044 7755 204

Judoliitosta aina kyseisen leirin vastuuhenkilölle kysymykset tai toimisto@judoliitto.fi