Ilmoittautuminen Islannin Pm-kisoihin 2015

Ilmoittautuminen Islannissa 9.-10. toukokuuta järjestettäviin Pm-kisoihin on auki. Liitto hoitaa kootusti ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta ilmoittautuneille. Osallistujien tulee hoitaa matka- ja majoitusjärjestelyt omatoimisesti.

Ilmoittautuminen Islannissa 9.-10. toukokuuta järjestettäviin Pm-kisoihin on auki. Ilmoittautumiset tehdään kootusti liiton kautta alla olevan lomakkeen kautta ilmoittautuneille.

Sitovat ilmoittautumiset 31.maaliskuuta mennessä.

Kilpailuaikataulu:

punnitus
Perjantaina 8. toukokuuta punnitus klo 19.00-20.00 U18 ja U21
Lauantaina 9. toukokuuta punnitus klo 19.00-19.30 Aikuiset ja Veteraanit

ottelut
Lauantaina 9. toukokuuta U18 sekä U21
Sunnuntai 10. toukokuuta aikuiset sekä veteraanit
Sininen ja valkoinen judopuku vaaditaan.

Ilmoittautuminen ja Majoitus:
Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 31.maaliskuuta mennessä.

Virallinen kisahotelli on Grand Hotel Reykjavik, Sigtún 38, 105 Reykjavík.

Osallistujien tulee hoitaa matka- ja majoitusjärjestelyt omatoimisesti. parhaaksi katsomallaan tavalla. Kilpailukutsu on liitetiedostona, josta löytyy järjestäjän suosittelemia vaihtoehtoja.

Laskutus:
Ilmoittautumismaksu (50e/ painoluokka; 75e/ osallistuminen kahteen painoluokkaan) tullaan laskuttamaan ilmoittautuneilta.

Ladattavat tiedostot: