B-nuorten kilpailumatka Tartoon 18.-20.11.2011

Suomen Judoliitto järjestää b-nuorten kilpailumatkan XIII KAIMU KEERAK -turnaukseen, joka pidetään Tartossa 19.11.2011.

Matkalle on varattu 25 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailukutsu liitteenä.

Matkalle lähdetään perjantaina 18.11. Helsingistä kello 11.30.
Viking XPRS lähtee Helsingin Katajanokalta,  Kokoontuminen satamassa kello 10.30
Paluu Helsinkiin Katajanokalle tapahtuu sunnuntaina 20.11. klo 19.00, Viking XPRS.

Majoitus: Kilpailun aikana on hotelli-majoitus ja aamupala perjantaista sunnuntaihin.

Mukaan: Judogi ja muut henkilökohtaiset varusteet, rahaa ruokailuihin matkalla,
Voimassaoleva passi tai kuvalla varustettu henkilökortti.

Hinnat: Matkan hinta on n. 120 euroa sisältäen lauttamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, linja-automatkan Tallinna-Tartto-Tallinna, hotellimajoituksen pe-su aamupalalla, kilpailuihin osallistumismaksun. Hintaan ei kuulu muita ruokailuja. Hintaan lisätään 20 euron toimistopalvelumaksu. Matkan hinta laskutetaan osallistujilta ennen matkaa.

Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 6.11.2008 sähköpostilla osoitteeseen ppohja@yahoo.com.
Ilmoittautuminen muodossa: Nimi, painoluokka, syntymäaika (pp.kk.vv).
Ilmoittautuminen on sitova.

Matkan peruuntuminen: Matkan peruuntumisesta tulee ilmoittaa välittömästi
Judoliiton toimistoon 09 3481 2316 tai toimisto@judoliitto.fi ja Petteri Pohjalle 041 547 1634, vaikka peruuntuminen tapahtuisi lähtöpäivänä. Huolehdithan, että matkojen peruuntumisvakuutuksesi on kunnossa loukkaantumisen varalle.
Mikäli matka peruutetaan 7.11. jälkeen, tulee osallistujan maksaa ne matkan järjestelyistä peruutushetkeen mennessä kertyneet kulut, joista Judoliitto ei saa palautusta.

B-nuorten valmentajana matkalla toimivat Petteri Pohja ja Teija Meling

Tiedustelut: Petteri Pohja p. 041-5471634 tai ppohja@yahoo.com