Joululeiri 27.-30.12.2017

Vuoden 2017 viimeinen valmennusleiri järjestetään 27.-30.12. Varalassa, Tampereella. Leiri alkaa keskiviikkona 27. joulukuuta; ja päättyy lauantaina 30. joulukuuta lounaaseen. Tarkennettu ohjelma päivitetään sivulle.

 

Ilmoittautumiset 8.12. mennessä !

Huom. Vyökokeeseen tulijat.
Graduoinnit pidetään kamppailusalissa klo 13:00 alkaen. Sali on auki harjoittelu varten klo 12 alkaen.

Leirin kurssivuorokausihinta on 79e (sis. aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala ja majoitus ja harjoittelu).

Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Varalaan (puh. 03-2631111) tai info@varala.fi.
Varalan urheiluopisto laskuttaa leirin suoraan urheilijoilta.

Leirillä on tarkoitus olla alusta loppuun saakka. Ilmoita kuitenkin, jos et jostain syystä pysty olemaan leirillä alusta loppuun. Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä.

 

Alle 18-vuotiaiden joululeiri ja tietoa ensimmäistä kertaa Varalaan saapuville:

Majoitus leirillä on luokkamajoitus. Tarvitset mukaan patjan ja makuupussin. Leiri alkaa 27.12 ja loppuu 30.12. Leirillä ollaan koko sen kesto alusta loppuun saakka ja Varalan alueelta ei poistuta ilman lupaa. Leirille ei tulla puolikuntoisena, sairastuneena tai loukkaantuneena.

Kaikki leirille saapuvat - sekä uudet ensimmäistä kertaa tulevat että leirityksessä jo olevat - täyttävät hakemuksen maajoukkuevalmennukseen. Vanhojen kohdalla tietoja ja tavoitteenasettelua päivitetään. Lisäksi tiedotusta varten luodaan uudet yhteystietolistat. Lomakkeen löydät tästä linkistä.

Alle 18-vuotiaiden leirisäännöt löytyvät tästä linkistä. Lue säännöt huolellisesti ennen saapumista leirille. Varalaan saavuttaessa ilmoittaudutaan vastaanotossa ja täytetään ilmoittautumiskortti. Korttiin kirjoitetaan laskutusosoite. Kortin tietojen mukaan Varala laskuttaa osallistujia.

Leirille tarvitset mukaan henkilökohtaiset varusteet, mahdolliset lääkkeet, judopuvun, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, tarvittavat teipit, uimahousut ja vaihtovaatteet. Leirillä alkaa hiljaisuus 22:00, jolloin ollaan omissa huoneissa.

 

 

Ladattavat tiedostot:

Olympiavalmentaja

Markus Pekkola

markus.pekkola@judoliitto.fi

040-520 5486

Nuorten olympiavalmentaja, U21

Antti Renko

antti.renko@judoliitto.fi

050-3505152

Nuorten olympiavalmentaja, U18

Otto Favén

otto.faven@judoliitto.fi

050-4611148