U13/U15 -ikäisten Summer Camp 2020 | Pajulahti - UUSI AJANKOHTA

Koulujen kesäloman päätteeksi siirretty lasten ja nuorten valtakunnallinen Summer Camp -judoleiri järjestetään Pajulahden urheiluopistolla 31.7-2.8.2020.

Leiri on suunnattu 12-14 -vuotiaille kilpajudosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille (vähintään 4. kyu). Ohjelmassa on lajiharjoittelun ohella mm. vierailu kiipeilypuistossa leirin päätteeksi. Leirin vetäjinä toimivat Ruslan Pinhasov, Mari Keränen, Manne Isoranta, Tuomas Narva ja Jami Hukkanen sekä apuvalmentajia.

Leiri alkaa perjantaina 31.7. ilmoittautumisella klo 16.00 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina 2.8. Pajulahden Seikkailupuistoon noin klo 17.00.

 

HINNAT

Leirin hinta on 133,35 € sisältäen valmennuksen, luokkamajoituksen (omat makuupussit ja -alustat), ruokailut täysihoidolla ja lauantain iltapala sekä vierailu Suomen suurimmassa seikkailupuistossa Pajulahdessa.

PÄIVÄLEIRILÄISET 70 € 
sisältää valmennuksen ja tilamaksut pe-su. Ei majoitusta eikä aterioita. Myös päiväleiriläisten tulee ilmoittautua etukäteen!

Ilmoittautuminen 20.7. mennessä Pajulahden sivujen kautta täältä.

 

 

Huom. Seuran ei tarvitse laittaa leirille mukaan huoltajaa vaan leirin valmentajat huolehtivat leiriläisistä leirin ajan.

 

 

 

Lisätiedot: Mari Keränen / U13-15-toiminnan koordinoija OTO / mari(a)pilatescenter.fi

Tapahtumakategoria