Nage no kata ja Kodokan goshin jutsu -koulutus

Judoliiton kataryöryhmä ja Tampereen Judo järjestävät kata-viikonlopun 9.-10.3. Tampereella.

Lauantaina on kansallinen katakilpailu, Sunnuntaina Na ge no kata- ja Kodokan goshin jutsu -koulutus.

Tiedot koulutuksesta:

Aika ja paikka: 10.3.2019 klo 10 – 16:30, Tampere, Nääshalli, Näsijärvenkatu 8, Budo 4
Kouluttajat: Judoliiton katatyöryhmän nimeämät kouluttajat
Opetettavat katat: Nage-no-kata ja Kodokan goshin jutsu
Päivän ohjelma
- 10 – 12 Kataharjoitus
- 12 – 14 Lounas
- 14 – 16:30 Kataharjoitus

Koulutukseen osallistuja voi valita kumpaan kataan osallistuu. Nämä opiskellaan samaan aikaan eri tatamialueilla.
Varusteet: Puhdas valkoinen judogi sekä mahdolliset katan vaatimat aseet. Seuralla on jonkin verran myös lainavarusteita, mikäli ei ole omia.
Osallistumismaksu: 40 eur (Tampereen Judon jäseniltä 30 eur) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa täällä. Ilmoittautumiset viimeistään 6.3.2019. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä seura, vyöarvo sekä kata, johon aiot osallistua. Katso koulutustapahtumien peruutusehdot täältä.
Tiedustelut: Jukka Heino, jukheino@gmail.com, puh 0405799700

TERVETULOA!