Lähtölaukaus Tokion olympialaisiin - päivätapahtuma urheilijoiden valmentajille

Liittovalmennus kutsuu maajoukkueurheilijoiden henkilökohtaiset/seuravalmentajat orientoitumaan yhdessä kohti Tokiota. Tilaisuus järjestetään lauantaina 27.8.2016 Varalan Urheiluopistossa aikuisten ja alle-21-vuotiaiden maajoukkueleirin yhteydessä. Tilaisuuden keskeiset osat kuuluvat myös samaan aikaan järjestettävän seuravalmentajien tekniikkakoulutuksen ohjelmaan.

Päivän ohjelma lauantaina 27.8.2016

13.30    Kokoontuminen ja tervetulokahvit

14.00    Kohti Tokiota (maajoukkuevalmentajat Jaakko Saari, Markus Pekkola ja Otto Favén alustavat)

16.00    Maajoukkueen treenien seuraaminen

18.00    Päivällinen

19.00   Sauna ja vapaata keskustelua hotelli Rosendahlissa.

Päivän tilaisuuden ruokailuineen ja saunoineen tarjoaa valmentajille Judoliitto. Yösijaa tarvitseville tiedoksi: Varalan ja hotelli Rosendahlin majoituskapasiteetit ovat la-su -yöksi valitettavasti jo täynnä, joten majoitus on jokaisen etsittävä itse muista Tampereen hotelleista.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen tapahtumaan tämän linkin kautta: https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/judo/event.php?id=5425

Tapahtumakategoria