8.-9. luokkalaisten yläkoululeiri Varalassa 16.-20.12.2018

8. - 9. luokkalaisten Yläkoululeiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla. Leirillä vetäjinä toimivat judovalmentajina Otto Favén, Petteri Pohja ja Valtteri Olin sekä muut mahdolliset apuvetäjät.

Voimavalmennuksesta vastaa Jenni Puputti, liikkuvuudesta ja kehonhallinnasta Aila Sainio ja nopeus- ja loikkaharjoittelusta Tiia Hautala. Ravintoluennot ovat yksi leirin teemoja ja ne vetää Karoliina Mäkäräinen. Antidoping asioihin perehdyttää puolestaan Pekka Rindell.

Alla liitetiedostona infoa mm. opiskeluasioista, poissaoloanomuskaavake ja urheilijasopimus. Jokaisen Yläkoululeirille Varalaan saapuvan on allekirjoitettava urheilijasopimus.

Leirillä tarvitset välineet opiskelua varten, judopuvun, sisäpelikengät ja liikuntavarustus myös ulkoliikuntaan. Leirin alkuinfo pidetään ensimmäisten harjoitusten yhteydessä.

Leirin alustavan ohjelman löydät PDF. tiedostona sivun alaosasta. Leirin hinta on 260 euroa ja se maksetaan paikan päällä tai laskutetaan jälkikäteen laskutuslisällä.

Lisätietoja täältä.

Tapahtumakategoria